Wilujeng sumping di situs web kami!

Produk

Tentang Kami

Profil Perusahaan

    f
    e
    rt

OK Enterprise didirikan dina sistem perusahaan modéren, dihijikeun sareng sains, industri sareng perdagangan kana perusahaan gabungan-saham swasta berteknologi tinggi. Éta nyetél: Jiangxi OK Élmu sareng Téhnologi Co., LTD, Guangzhou OK Mesin Manufaktur CO., LTD OK Mékanis Institute, Éta Cina farmasi industri pergaulan unit anggota CAPE, unit anggota Asosiasi Industri Kertas Rumah Tangga Cina, unit impor asing sareng ékspor resmi disahkeun ku panitia perdagangan luar negeri Cina.

Warta

rt

Tiupkeun telepon anti anti wabah! OK ngahasilkeun 200 sét pakakas produksi masker per bulan!

Kusabab Akademisi Zhong Nanshan ngumumkeun inféksi manusa-ka-manusa tina coronavirus anyar Wuhan dina CCTV dina tanggal 20 Januari 2020, wabah Wuhan parantos mangaruhan haté 1,4 milyar urang Cina. Nalika merhatoskeun wabah éta, sadayana parantos mimiti merhatoskeun kasihatan sareng kasalametan diri sareng kulawargana.

live broadcast on the exhibition site, OK booth wonderful show !
24 Séptémber, Kertas Tisu 27th Inte ...
Tissue Paper International Technology Exhibition Invitation
Kertas jaringan ka-27 International Tech ...